Эрдэмтэд ямар хоол хүнс, тэжээл тамир тэнхээ муутгадаг, ядраадаг тухай

Америкийн хэсэг судлаачид хэрэглэсний дараа тэнхээ мууддаг, ядарсан мэдрэмж төрүүлдэг хүнсний бүтээгдэхүүний жагсаалтыг гаргасан байна. Уг жагсаалтад сойрын мах, зөөлөн чихэр, жигнэмэг гэхчилэн нилээдгүй тооны бидний санаанд орохооргүй бүтээгдэхүүн багтсан байна.

Жагсаалтын хамгийн эхэнд спирт агуулсан бүтээгдэхүүн, амттангууд тэргүүлсэн.

asUvryPVNz7NP1r.jpg

Мэргэжилтэнүүдийн таамаглаж байгаагаар спирт нь нойрмог мэдрэмжийг / хаяа эсрэгээрээ сэргээлт аваад хамаг амьтаныг унтуулахгүй түйвээдэг нөхдийг мэдэх юм байна./ төрүүлдэг. Гэвч спирт хэрэглэсний дараа бие мах бод хор зайлуулах гэж идэвхтэй ажилладаг тул унтаж байгаа ч гүйцэд амардаггүй байна.

Харин амттан идэсний дараа биен дэх глюкозын хэмжээ ихэсдэг ч дараа нь огцом унах тул хүч сульдаж эхэлдэг гэжээ. Мэдээж хэрэг унтахаас өмнө хэрэглэсэн бүтээгдэхүүний тухай энэ тохиолдолд яриа өрнүүлж байна.  Nation News. мэдээллийн агентлагийн мэдээнд энэ тухай дурджээ. Дэлгэрэнгүй мэдээлэл авья гэвэл: http://vm.ru/news/382783.html?from=sm2


  • Мэргэжлийн хүнс судлаачид боловсруулав

  • Органик жимс, хүнсний ногоо, эмийн ургамалаар хийв

  • Оросын Эрүүл Мэндийн ШУ Академийн Хүнс Судлалын Хүрээлэнд туршигдав


Сэтгэгдэл үлдээх

Leovit ХХК @2016 | All Rights Reserved