Улаан манжингийн эмчилгээний гайхамшигт чанар

 Хүрэн манжингийн гайхамшигтай чанар

Хүрэн манжин нь биологийн үнэт бодисуудыг агуулдаг, анагаах чанартай хүнсний ногоо юм. Хүрэн манжинг дараах өвчин зовиурт хэрэглэдэг.

Үүнд:

  • Өтгөн хатах
  • Цус багадах
  • Элэг цөсний эмгэг
  • Ходоод гэдэсний шархлаа
  • Бүдүүн гэдэсний үрэвсэл

YFw4WPQV9Yl61rc.jpg

Улаан манжинг эртнээс сувиллын зориулалтаар ашиглаж ирсэн бөгөөд түүний агууламжинд

  • натри 86мг
  • кальци 37мг
  • магни 42мг
  • хүхэр 7мг
  • цайр
  • манган, кобальт, төмөр зэрэг элементүүд болон С, В1, В2, Р, РР зэрэг амин дэм агуулагддаг.

Эдгээр нь олон төрлийн ферментийн бүтцэд орох бөгөөд цус төлжүүлэх явцыг зохицуулдаг байна.Цусны гемоглобины хэмжээг нэмэгдүүлэх, судас хатуурах, цусны даралт ихсэх, элэг, бөөр, гэдэсний өвчний үед улаан манжинг хэрэглэдэг ба пектин ихээр агуулдаг тул сахарын өвчнөөс сэргийлэх, хоол боловсруулах эрхтний ажиллагааг хэвийн байлгах, өтгөн хатахаас сэргийлэх нөлөөтэй. 

Леовитын тураах болон хор тайлах үйлчилгээтэй олонхи хүнсний бүтээгдэхүүнд улаан манжинг оруулдаг нь тохиолдлын хэрэг биш юм.

Улаан манжин орсон киселүүд нь биеэс холестериныг гадагшлуулж, бодисын солилцоог сайжруулан гэдсийг цэвэрлэх тул таргалалтын үед тустай. Мөн хор тайлах буюу хортой нөхцөлд хэрэглэдэг кисель, батончикуудын найрлагад улаан манжинг оруулдаг.

Леовитын өтгөн хаталтын эсрэг кисельд ч улаан манжин ордог бөгөөд бусад эмийн ургамалын хамт нилээд олон төрлийн гаралтай өтгөн хаталтын үед хэрэглэхэд тохиромжтой сувилалын ундаа юм.

Улаан манжинг хоол хүнсэндээ хэрэглэх, түүний шүүсийг шахаж уух эсвэл ундаа бэлтгэх замаар биеэ эрүүл гоолиг байлгах боломтой гэдгийг эрхэм уншигч ойлгосон нь дамжиггүй.


  • Мэргэжлийн хүнс судлаачид боловсруулав

  • Органик жимс, хүнсний ногоо, эмийн ургамалаар хийв

  • Оросын Эрүүл Мэндийн ШУ Академийн Хүнс Судлалын Хүрээлэнд туршигдав


Сэтгэгдэл үлдээх

Leovit ХХК @2016 | All Rights Reserved